Noi credem că fiecare copil se naşte cu un potenţial de succes. Programele FasTracKids® dezvoltă abilităţile copilului dumneavoastră de învăţare continuă, un lucru esenţial pentru un viitor strălucit!

Experţii spun că abilitatea de a învăţa este crucială în secolul 21. Metodologia FasTracKids dezvoltă această abilitate atrăgând copilul într-un mediu centrat asupra lui. Programele noastre îi încântă pe studenţi prin dezvoltarea Avantajelor FasTrack: gândirea critică, creativitatea, colaborarea, comunicarea şi încrederea. Noi îi învăţăm pe copii cum să înţeleagă, nu să memoreze, învăţându-i în acelaşi timp CUM să gândească, nu CE să gândească.

 

Fiecare copil învaţă în mod diferit şi copilul dumneavoastră are preferinţe unice în felul în care înţelege lumea din jur. Metodologia noastră îi oferă copilului dumneavoastră oportunitatea de a se afla într-un mediu educaţional dinamic şi activ în care se poate dezvolta cu succes. Noi îmbinăm cele mai bune metode educaţionale de la Socrate la Montessori, cu propria noastră metodă numită Zig-Zagul Educaţional. Profesorii noştri vă vor ghida copilul printr-o combinaţie de curriculum multimedia, proiecte practice şi discuţii active în clasă.

Noi oferim aceste programe într-o perioadă critică în dezvoltarea copilului dumneavoastră. Între 0 şi 8 ani copilul se dezvoltă cognitiv, social şi emoţional. Programele noastre pentru copilăria timpurie urmăresc dezvoltarea naturală a copilului şi îi măresc capacitatea de învăţare. Cel mai important ingredient al programelor FasTracKids este faptul că acestea sunt distractive şi au un anumit scop, acela de a crea un copil implicat şi un student de succes.

 

Cea mai bună investiţie pe care o puteţi face este în educaţia copilului dumneavoastră. Noi ne dorim să vă ajutăm copilul să descopere pasiunea pentru învăţarea continuă şi să creăm o experienţă pe care nu o va uita niciodată!

Programe educationale FasTracKids®

2 - 3 ani

FasTrack® Baby Class

Vă întrebaţi vreodată la ce se gândeşte bebeluşul dumneavoastră?
Ca părinţi de copii mici, ştim că ei pot comunica înainte de a putea vorbi. Programul nostru FasTrack® Baby Class te va ajuta să înţelegi ce vrea să îţi spună bebeluşul tău, fără toată frustrarea obişnuită.

FasTrack® Mini Grady

Explorarea este un instinct natural pentru orice copil, așadar de ce să nu îi lăsăm să descopere propriile lor răspunsuri la întrebări? FasTrack® Mini Grady este o aventură distractivă zilnică pentru copii de la 2 la 3 ani, care încorporează elemente de la activitățile practice, comunicare, adresare în public, concentrare pe limbaj, vocabular și numere, copiii primesc o educație timpurie echilibrată și distractivă.

Programul este de luni până vineri, în funcție de orarul ales: program scurt sau lung.

3 - 4 ani

FasTrack® Deceluș

Programul FasTrack® Deceluș este o modalitate distractivă şi interactivă de a oferi copilului dumneavoastră abilităţile necesare pentru a avea succes in secolul 21. Folosind Staţia de Învăţare FasTrack® şi metodologia noastră bazată pe dezvoltarea totală a copilului, FasTrack® Deceluș oferă o abordare echilibrată a procesului de învăţare pentru copii.

FasTrack® Tots

Pe măsură ce copilul dumneavoastră începe să meargă, se mişcă şi râde, începe să investigheze lumea. Copiii de doi ani explorează şi testează limitele lumii lor, folosindu-se de toate simţurile şi trăgând propriile lor concluzii. Cursul nostru FasTrack Tots vă ajută să veniţi în întâmpinarea nevoilor copilaşului dumneavoastră prin oferirea unui prim pas spre învăţarea independentă şi formarea de prietenii.

4 – 7 ani

FasTrack® Mini Școală

Programul include activitățile și curricula destinate pentru alte patru programe, respectiv: FasTracKids®, FasTrack® English, Pregătire PreȘcolară, Școala de Arte.

Programul este de luni până vineri, în funcție de orarul ales: program scurt sau lung.

FasTracKids®

FasTracKids® este programul nostru unic pentru copii între 5 și 7 ani. Lecțiile sunt bazate pe 12 module incitante precum: astronomia, științele Pământului și tehnologia și au ca scop îmbogățirea și dezvoltarea calităților de lider ale copilului. Activitățile sunt predate copiilor de către Stație de Învățare (Smartboard).

Astronomia, Biologia, Comunicarea, Literatura, Creativitatea, Științele Pământului, Economia, Obiective și lecții de viață, Matematica, Științele Naturale, Arta și teatru și Tehnologii.

FasTrack® Pot Singur

Suntem încântați să vă prezentăm noul nostru curs de dezvoltare intelectuală a copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 – 7 ani. Acest curs se bazează pe ultimele realizări ale psihofiziologilor în studierea activităților creierului uman. Cursul conține: sarcini pentru dezvoltarea tuturor tipurilor de intelect: memorie, atenție, logică și variabilitatea gândirii, jocuri pentru dezvoltarea inteligenței emoționale, dezvoltarea ambilor lobi ai creierului, învățarea poeziilor cu ajutorul pictogramelor, sarcini cu ghicitori și rebusuri.

Studioul de artă

Fiți alături de Ana Paula în studioul de artă FasTrack inspirați-vă din lucrările unor faimoși artiști precum: Van Gogh, Matisse, Picasso, pentru a crea opere de artă unice!

Studenții vor lucra la propriile lor lucrări care constau în crearea unor benzi desenate, vor interacțiunea cu arta digitală pe Stația de Învățare, vor confecționa câteva sculpturi bazate pe teme moderne și clasice și vor ilustra cărți.

Pregătire PreȘcolară

Cursul intensiv „Pregătire pentru școală” este destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 – 7 ani, ce urmează în perioada apropiată să meargă la școală.

Acest curs are ca obiectiv pregătirea copiilor pentru a face față cerințelor, nevoilor și nivelului educațional cerut la începerea școlii. Fiecare copil este îndrumat conform nevoilor personale, academice, emoționale și sociale.

FasTrack® Robotics

Fastrack Robotics , este un program adresat copiilor cu vârste intre 4 și 8 ani, care își propune sa introducă tinerii studenți în lumea ingineriei, programării și a gândirii computaționale.

Bunele Maniere

Codul bunelor maniere este esențial pentru dezvoltarea unui copil. Cum să te porți, salutatul, prezentarea, cum să ne adresăm, etc. Ajută copiii să comunice mai bine cu cei din jur, să fie un model de bune maniere și politețe pentru ceilalți.

4 – 7 ani / 7 - 12 ani

FasTrack® English

FasTrack English introduce şi susţine dezvoltarea copiilor în limba engleză, ceea ce le va îmbunătăţi felul în care gândesc şi interacţionează cu lumea din jurul lor. Perioada optimă în care se învaţă fluent o limbă străină este înainte de 8 ani.