FasTracKids – Summer Camps

Ce conțin Taberele Urbane FasTracKids?

Pe parcursul acestor tabere, cel mic va descoperi atât teme diverse, atractive cât și interesante: lumea dinozaurilor, spațiul, civilizații sau artă. Acesta va fi pus în situații care să-i stimuleze dezvoltarea de abilități atât de necesare în lumea viitorilor adulți.

Taberele Urbane FasTracKids

Programele propuse copiilor pe parcursul verii ţin cont de nevoia acestora de a avea parte de echilibru între nevoia de cunoaştere, distracţie şi conectare. Oferă-ți ție și copilului tău avantajele programelor FasTracKids!

Perioadă

01 Iun. - 31 Aug. 2021.
Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

Frecvență

O tabără = 5 zile / săptămână
Program: 5 ore/zi

Preț

1000 lei/ temă
La achiziționarea mai multor teme se acordă discounturi progresive.

Locație

Taberele vor avea loc la unul dintre cele 5 sedii FasTracKids din Chișinău

De ce să alegi Taberele Urbane FasTracKids?

Calitate

Programul nostru are la bază peste 15 ani de cercetare și îmbunătățire a programelor educaționale. FasTracKids a fost declarat programul nr. 1 în lume pentru educație complementară.

Consultanță gratuită

Vă oferim consultanță gratuită înainte de începerea colaborării cât și după. Vă îndrumăm pentru a face alegerile cele mai potrivite copilului dumneavoastră.

Orientare către copil

Avem expertiză necesară pentru a identifica nevoile și personalitatea fiecărui copil. De aceea abordarea noastră în cadrul grupului va fi personalizată pe fiecare copil în parte.

Transparență

Vă spunem de la început care sunt principiile programului nostru, ce pachete puteți alege și costurile aferente astfel încât să nu apară surprize neplăcute pentru dumneavoastră.

Experiență

Suntem tineri, dar avem deja o experiență cumulată de 12 ani. Am lucrat cu mii de copii, cu vârste cuprinse între 6 luni și 10 ani.

Orar extins

Avem poate cea mai extinsă rețea de traineri profesioniști din România, de aceea va putem oferi mai multe oferte de orar și tematici.

Contactează-ne la numărul alăturat pentru înscriere sau completează formularul de mai jos!

Călătorie 1 (4-8 ani)

Extraterestrul Zork vrea să afle mai multe despre noi, pământenii. Alături de copii, el va călători timp de 5 zile in jurul lumii pentru a descoperi felul în care arată și se comportă oamenii. Copiii vor descoperi ce ne aseamănă și ce ne diferențiază de alți oameni de pe planeta Pământ.

Călătorie 2 (4-8 ani)

Azora, cea mai bună prietenă a năzdrăvanului Zork, vine și ea printre pământeni pentru a-i cunoaște mai bine. În cele 5 zile petrecute alături de copiii de la FasTracKids, vor călători împreună în alte 4 țări interesante pentru a le descoperi cultura și obiceiurile. Fiți gata de îmbarcare pentru o nouă călătorie în jurul lumii!

Astronomie (4-8 ani)

Extraterestrul Zork îl invită pe copilul tău să descopere alături de el misterele Spațiului cosmic. Vor confecționa împreună un costum spațial pe care îl vor purta în această călătorie virtuală în timpul căreia vor afla ce sunt planetele, gravitația, luna și constelațiile, iar în ultima zi toți părinții se vor alătura on-line Stației Spațiale FasTrack pentru a viziona activitățile întregii săptămâni.

Corpul uman (4-8 ani)

Samantha și Sam îl vor ajuta pe copilul tău să–și descopere propriul corp. După 5 zile petrecute în compania colegilor, copilul tău va ști mult mai multe despre funcțiile organismului uman și își va însuși deprinderi de viață sănătoasă. Ultima zi o dedicăm în totalitate igienei.

Viața marină (4-8 ani)

Există mai multă apă decât pământ pe Terra?

Această întrebare, dar și multe altele despre oceane, viața din oceane, roci, cristale și fosile își vor găsi un răspuns prin experimente precum „Cum transformăm nisipul în apă” sau „Roci, pietre și sentimente”.

Sport cu Spencer (4-8 ani)

E vară, e vacanță, iar copiii vor să se joace. Dorința lor de a face mișcare va fi folosită de către Spencer în periplul sau de 5 zile în lumea sportului. În fiecare zi, alături de Spencer și de instructori, copiii vor afla istoricul, regulile și vor învața mișcările de bază din 16 sporturi diferite. La final, ne propunem să înțelegem mai bine dictonul “Minte sănătoasă în corp sănătos”.

Dr. Dino și Dinozaurii (4-8 ani)

Dr. Dino îl va însoți pe copilul tău într-o călătorie în lumea dinozaurilor. Alături de colegii de grupă va lucra timp de 5 zile, câte 180 de minute pe zi, la amenajarea unui muzeu al paleontologiei. În ultima zi tu vei fi invitat în calitate de vizitator în acest muzeu virtual. Ghid îți va fi chiar copilul tău.

Pot singur (4-8 ani)

Această tabără se bazează pe ultimele realizări ale psihofiziologilor în studierea activităților creierului uman. Aceasta conține:

  • Sarcini pentru dezvoltarea tuturor tipurilor de intelect: memorie, atenție, logică și variabilitatea gândirii;
  • Jocuri pentru dezvoltarea inteligenței emoționale;
  • Dezvoltarea ambilor lobi ai creierului;
  • Învățarea poeziilor cu ajutorul pictogramelor;
  • Sarcini cu ghicitori și rebusuri.

Studioul de artă (4-8 ani)

Împreună cu Academia de Arte din Denver, FasTracKids a elaborat modulul de arte plastice care-i va purta pe copii, timp de 5 zile, în lumea culorilor și a formelor. Vor avea prilejul să recunoască, dar și să reproducă lucrările unor pictori celebri. Copiii vor realiza lucrări ce vor fi expuse în ultima zi la Muzeul de Artă FasTracKids.

FTK® English (4-8 ani)

FasTrack® English oferă copiilor o metodă distractivă și interactivă de învățare a limbii engleze.

Spre deosebire de metodele tradiționale de predare, noi utilizăm un curriculum special creat pentru a oferii copiilor o experiență captivantă.

Robotics (4-8 ani)

În cadrul lectiilor de Robotics, studenții realizeaza prototipuri de roboţi cu ajutorul cuburilor robotice Cubelet, care sunt înzestrate fiecare cu abilități speciale: roţi, senzori, difuzoare, lanterne, etc.

Ce spun părinții despre FasTracKids

Date de contact

FasTracKids Chișinău

Înscrie-ți copilul!

Copyright © Fastrackids 2021. Toate drepturile rezervate.