Atunci când dragostea pentru copii te determină să schimbi ceva în comunitate…
Deschide o franciză educatie copii FasTracKids!

FasTracKids, lider mondial în educația complementară pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 luni și 8 ani, cultivă curiozitatea acestora prin cel mai complex program de educație și dezvoltare a potențialului înnăscut.

FasTracKids nu este doar lider mondial în educație premium, ci și un model de afacere la care vă veți dori să aderați. Și tu poți să conduci propria afacere și să faci o schimbare atât în viața personală,cât și a comunității căreia îi aparții, FasTracKids fiind o adevarată oportunitate.

Îmbunătățește-ți spiritul antreprenorial și fă o schimbare în comunitate!

Deținerea unei francize în cadrul FasTracKids vă oferă ocazia și instrumentele necesare în a aplica într-o manieră satisfăcătoare experiența dumneavoastră de predare sau de dragostea pentru copii și demonstrarea talentelor dumneavoastră de anteprenor.

De ce să deții o franciză FasTracKids?

Model de afacere dovedit
În prezent 270 de centre FasTracKids din 50 de țări se bucură de un succes răsunător în educația premium a copiilor și oferă cele mai bune modele de educație. Antreprenorii combină dragostea pentru copii și educație cu un sistem de afaceri care funcționează.

Sistem de suport
Ești în afaceri pentru tine dar nu de unul singur. Sistemul FasTracKids combină suportul oferit prin traning-uri inițiale pentru proprietarii de afacere și instructori, cu relaționarea constantă dintre Master Franchisor și centre pe toată durata derulării activității.

E foarte simplu să deschizi o franciză FasTracKids
Îți poți deschide propria școală specializată în educație premium în câteva săptămâni. Ai nevoie de multă dragoste pentru copii, apoi bani și pasiune pentru business-ul pe care îl dezvolți.

Totul la îndemâna ta
Proprietarii de franciză FasTracKids sunt autorizați să predea peste opt tipuri de cursuri din cadrul portofoliului de programe FasTracKids, pentru copiii cu vârste între 6 luni și 8 ani. Mai mult decât atât, acestia primesc drept de folosire a sistemului de afaceri patentat FasTracKids, inclusiv instrumente de marketing și social media, script-uri de vânzări, procesele de relații cu clienți și alte resurse, necesare pentru a deschide, opera și să crește afacerea ta.

Investește în educația de azi și de mâine
La nivel mondial piața de educație este a doua ca marime, după cea de servicii medicale. Pe lângă afacerea pe care o vei deține, vei contribui la îmbunătățirea sistemului de învățământ și la creșterea potențialului copiiilor.

FasTracKids este o afacere bună pentru tine dacă:

  • Vă doriți să ajutați copiii să se dezvolte.
  • Vă place să vă dedicați pentru comunitatea din care faceți parte.
  • Vă simțiți confortabil când întâlniți oameni noi.
  • Sunteți deschis la învățarea de noi competențe și sisteme de afaceri.
  • Puteți recunoaște talentul, să îl creșteți și să îl motivați.
  • Sunteți provocat de ideea de a începe o afacere și de a o crește.

Investiția ta într-o afacere în educație

Persoanele fizice interesate de aceasta oportunitate se pot aștepta ca investiția inițială să fie între 30,000 $- 100.000$, sumă care include si taxele de franciză. Unele dintre variabilele care pot influența investiția includ:

  • Mărimea locatiei și cheltuielile de amenajare. Locațiile au in medie 500 m² și de obicei sunt localizate în zone cu un vad comercial.
  • Cheltuieli inițiale de marketing.
  • Taxe juridice, de autorizare și profesionale

FasTracKids caută parteneri de franciză, tocmai din acest motiv îți punem la dispoziție soluția completă pentru ca tu să devii antreprenor într-o afacere în care copiii sunt în centrul atenției.