Noi credem că fiecare copil se naşte cu un potenţial de succes. Programele FasTracKids® dezvoltă abilităţile copilului dumneavoastră de învăţare continuă, un lucru esenţial pentru un viitor strălucit!

Experţii spun că abilitatea de a învăţa este crucială în secolul 21. Metodologia FasTracKids dezvoltă această abilitate atrăgând copilul într-un mediu centrat asupra lui. Programele noastre îi încântă pe studenţi prin dezvoltarea Avantajelor FasTrack: gândirea critică, creativitatea, colaborarea, comunicarea şi încrederea. Noi îi învăţăm pe copii cum să înţeleagă, nu să memoreze, învăţându-i în acelaşi timp CUM să gândească, nu CE să gândească.

Fiecare copil învaţă în mod diferit şi copilul dumneavoastră are preferinţe unice în felul în care înţelege lumea din jur. Metodologia noastră îi oferă copilului dumneavoastră oportunitatea de a se afla într-un mediu educaţional dinamic şi activ în care se poate dezvolta cu succes. Noi îmbinăm cele mai bune metode educaţionale de la Socrate la Montessori, cu propria noastră metodă numită Zig-Zagul Educaţional. Profesorii noştri vă vor ghida copilul printr-o combinaţie de curriculum multimedia, proiecte practice şi discuţii active în clasă.

Noi oferim aceste programe într-o perioadă critică în dezvoltarea copilului dumneavoastră. Programele noastre pentru copilăria timpurie urmăresc dezvoltarea naturală a copilului şi îi măresc capacitatea de învăţare. Cel mai important ingredient al programelor FasTracKids este faptul că acestea sunt distractive şi au un anumit scop, acela de a crea un copil implicat şi un student de succes.

Cea mai bună investiţie pe care o puteţi face este în educaţia copilului dumneavoastră. Noi ne dorim să vă ajutăm copilul să descopere pasiunea pentru învăţarea continuă şi să creăm o experienţă pe care nu o va uita niciodată!

.

Programe educaționale FasTracKids®

2-3 ani

Signing

program care are ca scop ,metode de îmbunătațire în relaționarea dintre părinți și copiii lor, într-o perioadă în care limbajul verbal nu este încă format (8-20 luni).

Mini grady

program de dezvoltarea sensoricii, motoricii, comunicare si independenta; predare interactiva prin joc.

Deceluş

program de dezvoltare a abilităţilor de comunicare şi socializare. Dezvoltarea senzoricii, motoricii, vorbirii, socializare. Modalitatea de predare a lecţiilor se efectuează prin joc.

FasTrack® Tots

Pe măsură ce copilul dumneavoastră începe să meargă, se mişcă şi râde, începe să investigheze lumea. Copiii de doi ani explorează şi testează limitele lumii lor, folosindu-se de toate simţurile şi trăgând propriile lor concluzii.
Cursul nostru FasTrack Tots vă ajută să veniţi în întâmpinarea nevoilor copilaşului dumneavoastră prin oferirea unui prim pas spre învăţarea independentă şi formarea de prietenii.

4-7 ani

Mini școală

include 4 programe FasTracKids, FasTrackEnglish, Pregatire PreScolara, si scola de arte.

FasTracKids

este programul nostru unic,pentru copiii de la 2,5-4 și 4-7 ani . Cele 12 domenii incitante:  Astronomia, Creativitatea, Matematica şi Ştiinţele Pamantului, sunt destinate să îmbogăţească   și  să  dezvolte calități de lider ale copiilor . Activitățile  sunt predate elevilor de  Staţia de Învăţare

Pot Singur

program de dezvoltarea intelectuă ( memorie,atenție, logică, percepție, etc.)

FasTrack® English

engleză interactivă bazată pe 12 nivele de avansare predată elevilor de pe Staţia de Învăţare. FasTrack English introduce şi susţine dezvoltarea copiilor în limba engleză, ceea ce le va îmbunătăţi felul în care gândesc şi interacţionează cu lumea din jurul lor. Perioada optimă în care se învaţă fluent o limbă străină este înainte de 8 ani

Pregătirea Preşcolară

un proces de pregătire a abilităţilor şcolare: scriere ,citire , matematică, alfabetizare.

Robotics

este un program care își propune sa introducă tinerii studenți în lumea ingineriei, programării
și a gândirii computaționale.

Bunele Maniere

Manierele se invata! Codul bunelor maniere este obligatoriu pentru fiecare copil. Regurile de buna purtare sunt esentiale pentru dezvoltarea unui copil apt de a se integra in societate si de a se purta in public. Cum sa te porti, salutul, prezentarea, cum sa ne adresam, etc. Cursul ce ajuta copiii sa comunice mai bine cu cei din jur,sa fie un model de bune manere si politete pentru ceilalti

Studio de arte

Dezvoltă creativitatea, gîndirea, observaţia, deosebirea, aseduitatea si rabdarea unde copiii pictează, decupează, lipesc, modelează, fac pictură pe sticlă, pe ceramică, învaţă să creeze o compoziţie în format prin culoare, ritm, formă şi grafică

7-10 ani

MBA Junior

MBA Junior este programul integrat de educație antreprenorială, care își propune și reușește să dezvolte acele abilități esențiale pentru gestionarea cu succes a propriei vieți:
– Analiză și sinteză
– Luarea deciziilor și rezolvarea problemelor
– Gestionarea resurselor interioare (emoții, motivații, competențe și abilități)
– Gestionarea resurselor exterioare (bani, timp, relații, oportunități, proiecte)

Înscrie-te acum la programul dorit