Noi credem că fiecare copil se naşte cu un potenţial de succes. Programele FasTracKids® dezvoltă abilităţile copilului dumneavoastră de învăţare continuă, un lucru esenţial pentru un viitor strălucit!

Experţii spun că abilitatea de a învăţa este crucială în secolul 21. Metodologia FasTracKids dezvoltă această abilitate atrăgând copilul într-un mediu centrat asupra lui. Programele noastre îi încântă pe studenţi prin dezvoltarea Avantajelor FasTrack: gândirea critică, creativitatea, colaborarea, comunicarea şi încrederea. Noi îi învăţăm pe copii cum să înţeleagă, nu să memoreze, învăţându-i în acelaşi timp CUM să gândească, nu CE să gândească.

Fiecare copil învaţă în mod diferit şi copilul dumneavoastră are preferinţe unice în felul în care înţelege lumea din jur. Metodologia noastră îi oferă copilului dumneavoastră oportunitatea de a se afla într-un mediu educaţional dinamic şi activ în care se poate dezvolta cu succes. Noi îmbinăm cele mai bune metode educaţionale de la Socrate la Montessori, cu propria noastră metodă numită Zig-Zagul Educaţional. Profesorii noştri vă vor ghida copilul printr-o combinaţie de curriculum multimedia, proiecte practice şi discuţii active în clasă.

Noi oferim aceste programe într-o perioadă critică în dezvoltarea copilului dumneavoastră. Programele noastre pentru copilăria timpurie urmăresc dezvoltarea naturală a copilului şi îi măresc capacitatea de învăţare. Cel mai important ingredient al programelor FasTracKids este faptul că acestea sunt distractive şi au un anumit scop, acela de a crea un copil implicat şi un student de succes.

Cea mai bună investiţie pe care o puteţi face este în educaţia copilului dumneavoastră. Noi ne dorim să vă ajutăm copilul să descopere pasiunea pentru învăţarea continuă şi să creăm o experienţă pe care nu o va uita niciodată!

Programe educaționale FasTracKids®

FasTracKids Summer Camps

Program „Enrichment education” – oferă posibilitate de a participa la jocuri, artă și experimente pe diverse teme, precum :
⭐️Dr. Dino si Lumea Dinozaurilor
⭐️Studioul de arta
⭐️Facem sport cu Spencer
⭐️Corpul uman … un miracol
⭐️Destinatia: Constelatiile
⭐️Gata de calatorie 1
⭐️Gata de calatorie 2
⭐️Tabara de stiinta
⭐️Fairy Tale Camp

Vârsta

5-8 ani

Durata

90 minute

Preț

550 lei/săpămână

Grafic

Luni-Vineri

12:00; 14:00; 16:00; 18:00

FasTracKids Summer School

Complex de activități educative: matematică, scriere, citire, dezvoltarea vorbirii, familiarizare cu mediului, English.

Vârsta

4-7 ani

Durata

60 minute

Preț

1500 lei/lună

Grafic

Luni-Vineri

10:00

Express pregătire pentru școală

Acest program are ca scop pregătirea copilului pentru școală și progresarea în matematică, vorbirie, scriere, lectură, logică, atenție și memorie.

Vârsta

5-7 ani

Durata

90 minute

Preț

800 lei/lună

Grafic

Marți-Joi

13:00

FasTracKids English

FasTrack English introduce şi susţine dezvoltarea copiilor în limba engleză, ceea ce le va îmbunătăţi felul în care gândesc şi interacţionează cu lumea din jurul lor.

Vârsta

5-10 ani

Durata

60 minute

Preț

500 lei/lună

Grafic

Marți-Joi

MBA Junior

MBA Junior este programul integrat de educație antreprenorială, care își propune și reușește să dezvolte acele abilități esențiale pentru gestionarea cu succes a propriei vieți:
– Analiză și sinteză
– Luarea deciziilor și rezolvarea problemelor
– Gestionarea resurselor interioare (emoții, motivații, competențe și abilități)
– Gestionarea resurselor exterioare (bani, timp, relații, oportunități, proiecte)

Vârsta

8-12 ani

Durata

90 minute

Preț

1000 lei/lună

Grafic

Miercuri

16:30

Înscrie-te acum la programul dorit